Unite in Avalon

Zondag 1 oktober dubbele benefiet Zangcirkel op deze mooie plek vlak bij Den Haag, voor moeder Aarde en de gemeenschap.
Heb jij zin in een feestelijk, liefdevol samenkomen en te verbinden in muziek en zang? Dan is Den Hoorn (prachtige omgeving vlak buiten Den Haag) op zondag 1 okt voor jou de juiste plek, welcome home!
Dymphi, Mizza en Wijnand nodigen alle mantra-muzikanten en liefhebbers van samen zingen uit voor een heerlijke dag op Avalon Retreat Center.
We gaan twee keer een zangcirkel doen met mantra’s, heartsongs en rainbow songs, en tussen de twee cirkels genieten we met z’n allen van een vega/vegan potluck.
❤ PROGRAMMA ❤
9:30 inloop muzikanten en sound check
10:30 inloop zangers en luisteraars
11:00 eerste zang-cirkel (Sequoia zaal)
13:00 vega/vegan potluck (buiten, neem iets lekkers mee om te delen)
15:00 tweede zang-cirkel (Sequoia zaal of buiten)
17:00 samen opruimen en thee drinken
18:00 einde
Deze dag vieren we de schitterende beweging die de Avalon community maakt en zetten we de intentie om dit werk voort te zetten in de toekomst.
Deelname is op basis van vrije donatie, zodat we de kosten kunnen dekken.
❤ OVER DE LOCATIE ❤
Avalon Retreat Center is een krachtplek met een zelfvoorzienende helende voedseltuin en grondgebonden zorg.
Daarnaast staat het herstellen van de vrouwelijke energie in zowel vrouwen als mannen en het revitaliseren van zowel de aarde als de mens centraal.
PRAKTISCHE ZAKEN:
* Neem iets lekkers mee om te delen in de potluck, vegan of vega.
* Wees zelfvoorzienend, neem je eigen drinkfles, bord, bestek, kopje en meditatiekussen mee. Wij schenken thee.
* Roken kan alleen buiten het Avalon terrein.
*Donatie voor de ‘Magic Hat’ is natuurlijk welkom
❤ PARKEREN ❤
Het adres is Veenakkerweg 5, 2635 NC in Den Hoorn. Als je aan komt rijden zie je een gele poort en die mag je door. Je kunt op het terrein parkeren. Er is plaats voor ongeveer 20 auto’s.
Recht tegenover de gele poort wanneer je binnen komt, zie je een witte deur en als je die door gaat en dan naar links, kom je uit in de zaal die wij de Sequoia noemen. Van harte welkom!
Op 5-10 minuten lopen zijn ook plekken op de Lotsweg, op de hoek met de Veenakkerweg. Verder is het heel makkelijk parkeren op de hoek bij eetcafé De Bonte Haas, waarnaast een groot terrein is: parkeren bij het blauwe bord met de witte P, de P Zwetzone.
Graag aandacht voor het volgende: er mag NIET geparkeerd worden bij de buren. Ook niet in het straatje tussen nummer 5 en 7 (doodlopend weggetje). Deze weg moet vrij blijven voor noodsituaties, zoals brandweer of ambulance.

september 11 @ 09:30
09:30 — 18:30 (9h)

Avalon Retreat Center

Back to top