Express Yourself XL – een hele dag stembevrijden

Op deze dag begeleid Prem Mizza je naar de kracht en authenticiteit van je ware stem. Je spreekstem én je zangstem. De workshop is een combinatie van stembevrijding en authentic relating. Naast het uiten van je ware zang- en spreekstem, worden de vaardigheden ontvangen, loslaten en luisteren gestimuleerd.

Stembevrijden lucht enorm op, het geeft je kracht en vergroot je zelfvertrouwen. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen of vrij kunt spreken. Juíst als je denkt dat je niet kunt zingen of vrij kunt spreken. Ik verheug me er enorm op om jou te ontmoeten in Wajid en samen je ware stem te bevrijden!

Neem zelf iets te lunchen mee, of bezoek een van de gezellige terrasjes in de buurt. De lunch pauze is van 12:30 tot 13:30.

Reacties van deelnemers:

“Ik ben enorm dankbaar en blij met deze diepe, bevrijdende en verbindende ervaring – met mezelf, met elkaar en met het leven. Met jouw persoonlijkheid, kundigheid en toewijding creëer je een veilige, uitnodigende plek om te ontdekken, voelen, uiten en delen.”

“Ik bewonder jouw integriteit, jouw gevoel voor timing en jouw vermogen om mensen te begeleiden (met zang en gitaar) tot het diepe voelen dat in de workshops te voelen is! Ben blij verrast zoveel te mogen ervaren in zo’n korte tijd, van de anderen en van mezelf.”

“Super spannend natuurlijk om in al je kwetsbaarheid voor de groep te gaan staan maar je weet zo een veiligheid te creëren, samen met de groep, dat die drempel makkelijker te nemen is. Dat er alle ruimte is om wat er diep van binnen, bewust of onbewust, geuit wil worden te kunnen uiten!”

“De aanwijzingen om te voelen en dit ook in geluid en zang naar buiten te brengen zijn heel helder. De sfeer is vertrouwd en daardoor kon ik de uitdaging ook uitvoeren om te zingen wat in mij leeft. “

“De 4 workshops stembevrijding die ik bij jou heb gevolgd brachten telkens een andere ervaring en ik heb het gevoel dat het momenteel nog doorwerkt in mij. Je eigen openheid was toonaangevend.”

Kosten:

€40 (ter plekke contant)

Locatie:
Wajid Osho Meditatie Centrum
Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag
https://wajid.nl

Info en aanmelden:
mizza@vrijuitzingen.nl

Route en bereikbaarheid Wajid:
https://wajid.nl/bereikbaarheid

Wajid

mei 11 @ 10:00
10:00 — 17:00 (7h)

Wajid OSHO Meditatie Centrum – Den Haag

Mizza Marcel

Back to top