workshop Express Yourself

Hoi, mijn naam is Mizza 

Mizza

In de workshop Express Yourself begeleid ik je naar de kracht en authenticiteit van je ware stem. Je spreekstem én je zangstem. De workshop is een combinatie van stembevrijding en authentic relating. Naast het uiten van je ware stem, worden de vaardigheden ontvangen, loslaten en luisteren gestimuleerd.

In de veilige bedding van maximaal 11 deelnemers, maken we een muzikale reis waarbij gevoelens en emoties via klank in beweging komen. Doordat ze door anderen gehoord worden, kunnen ze gaan stromen en transformeren. Het gaat dus niet om mooi zingen, maar om zingen vanuit je ziel. En daarin gehoord en gezien te worden. Dat levert vaak weerstand op, en juist met die weerstand werken we.

Voor mij is deze workshop een verbreding en verdieping op de zang-cirkels die ik organiseer. Ik heb zelf veel gehad aan het bevrijden van mijn stem. In een leergang stembevrijding onder begeleiding van Jan Kortie, vond ik opnieuw verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Ik deel deze bevrijdende ervaring graag met jou.

De workshop Express Yourself lucht enorm op, het geeft je kracht en vergroot je zelfvertrouwen. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen. Juíst als je denkt dat je niet kunt zingen. Ik verheug me er op om jou te ontmoeten in OSHO Wajid Meditatie Centrum in Den Haag om samen je ware stem te bevrijden!

Kosten:
€20 (ter plekke contant)

Locatie:
Wajid Osho Meditatie Centrum
Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag
https://wajid.nl

Info en aanmelden:
mizza@vrijuitzingen.nl

Route en bereikbaarheid Wajid:
https://wajid.nl/bereikbaarheid

Wajid

mei 11 @ 14:00
14:00 — 16:30 (2h 30′)

Wajid OSHO Meditatie Centrum – Den Haag

Mizza Marcel

Back to top