Workshops

cursus Chakra Stembevrijding

chakra stembevrijding

In de cursus Chakra Stembevrijding in Den Haag, bevrijden we op zeven dinsdagavonden de stemmen van ons zeven energetische lichamen. Deze cursus leert jou op ieder moment precies vanuit die plek te spreken en te zingen die op dat moment relevant is. Vanuit je primaire behoeften, vanuit je emotie, vanuit je wil, vanuit je hart, vanuit je spiritualiteit, vanuit je Intuïtie en vanuit je hogere zelf. Zeven avonden, zeven chakra’s, zeven lichamen, zeven stemmen.

Uitwisseling 7 delige cursus: 195 euro.

workshop teamsinging voor bedrijven

Zingend naar je werk gaan.. Een vaak wat utopisch beeld dat voor veel mensen ver af staat van de dagelijkse praktijk. Maar dat kan na deze workshop wel eens anders zijn…

De workshop teamsinging voor bedrijven heeft tot doel het vergroten van:

  • onderlinge verbinding
  • daadkracht en authenticiteit
  • veilige omgeving
  • open communicatie
  • onderling vertrouwen
  • volwassen relaties

Zowel het luisterend oor als de eigen stem in het geheel komen uitgebreid aan bod in een speelse, ontspannen workshop vol verassingen. Actief luisteren en spreken vanuit je waarheid zijn de onderliggende peilers van deze workshop.

Workshop Express Yourself

De workshop Express Yourself zet je in de kracht van je authenticiteit en biedt de tools om je ware stem te laten horen. Niet alleen worden oude emotionele blokkades opgeruimd, ook leer je te voorkomen dat nieuwe emoties zich ophopen. Een muzikale, bevrijdende methode, die je direct na de eerste workshop altijd en overal zal kunnen inzetten.

datums en meer informatie

 

Back to top